Politica de confidentialitate


Societatea care administreaza acest magazin online, este CD Net Plus SRL, cu sediul in Intrarea Orastie, Nr. 19, Sector 4, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7000/2002 si are Codul Unic de Inregistrare: RO14793810.

CD Net Plus SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 22179.

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice CD Net Plus SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Destinatia datelor
InformaĊ£iile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator – CD Net Plus SRL - si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie si agentilor de livrare marfa, in cazul in care s-a efectuat o comanda de produse (numele, telefonul si adresa de livrare se trec pe coletul Dvs).

Drepturile Dvs.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa contact@cdnet.ro sau prin posta pe adresa societatii noastre.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe magazinul online implica o parola.

Feedback
Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Va multumim ca folositi acest magazin online.