LiveZilla Live Chat Software

Port Forward router Huawei HG658

Acest model de router este intalnit in special la clientii Romtelecom care beneficiaza de acces internet prin VDSL. 

Presupunem ca aveti un echipament precum camera IP, DVR, NVR, etc cu adresa IP 192.168.0.25 si cu portul 8500 si doriti sa accesati din internet acest echipament. Trebuie sa efectuati in router operatiunea numita port forward, pe care v-o prezentam mai jos.

Autentificare la router Huawei HG658

Deschideti o pagina a unui browser precum Internet Explorer sau Google Chrome. si tastati adresa IP a router-ului in campul Address a browserului. Daca nu stiti adresa routerului, va recomandam sa parcurgeti tutorialul: Cum gasesc adresa IP pentru router.

Adresa implicita pentru routerul Huawei HG658 este 192.168.1.1

Port Forward router huawei hg658

 

Apare fereastra de autentificare, care va solicita user si parola. Dupa introducerea acestor date se apasa Log In.
Valoarea implicita a pentru Username este: admin
Valoarea implicita pentru password este: admin

 

Port Forward router huawei hg658

 

 

Accesati sectiunea Status (din coloana de pe stanga) si apoi WAN. Verificati in tabelul IPv4 Information denumirea conexiunii de internet (trebuie ca pe coloana IP Address sa aveti adrea IP externa a retelei Dvs.). Denumirea contine termenul "INTERNET"
In cazul nostru denumirea este: TR069_INTERNET_R_VID_35.

 

Port Forward router huawei hg658

 

Accesati sectiunea Advanced (din coloana de pe stanga), apoi NAT si apoi Port Mapping (din partea de sus) ca in imaginea de mai jos:

Port Forward router huawei hg658

 

 

 Alegeti apoi New din capul de tabel Port Mapping:

Port Forward router huawei hg658

 

In tabelul de mai jos trebuiesc completate campurile indicate prin incercuire: 

Port Forward router huawei hg658

 

In campurile de la Settings, trebuie sa completati ca mai jos:

- la Interface selectati denumirea conexiunii de internet identificata mai sus. In cazul nostru valoarea corecta este: TR069_INTERNET_R_VID_35

- la Protocol selectati TCP/UDP

- la Remote host lasati necompletat

- la External start port completati 8500

- la External end port completati 8500

- la Internal host completati cu adresa IP a echipamentului (in cazul nostru 192.168.0.25)

- la Internal port completati 8500

- la Mapping name completati cu o denumire pentru a identifica echipamentul respectiv (ex: camera ip)

Salvati aceste setari cu Submit.

Dupa aceasta etapa, in tabel trebuie sa aveti un rand ca cel de mai jos: 

 Port Forward router huawei hg658

 

 

 

 

 

Comentarii

Am decat acest router HG658, nu exista alte routere ,vreau sa deschid un port, orice port si nu merge.Am incercat cel putin 7 metode luate din tutoriale.Nu vreau sa controlez nimic deocamdata la distanta , vreau doar sa pot deschide un port sa se poata conecta alt camputer de pe internet la al meu.Multumesc pt raspuns.

salut, am si eu o problema cu acest modem HG658 ,am incercat sa deschid 4 porturi, pe TR069_INTERNET_R_0_35 (DSL)(acolo este conexiunea de interneta mea) si nu ma pot conecta la nici unul am urmat atent instrutiunile am pus ip la DMZ si degeaba, nu inteleg de ce nu sunt deschise ,va rog ajutatima:(

Raspuns: Ce dispozitiv incercati sa controlati de la distanta? Sunt mai multe routere in locatie? Sa faceti si un restart din alimentare la router.

Fratilor mie mi-au schimbat numele si parola de la router ...... (...) post editat de admin

Raspuns: In primul rand va rugam sa aveti un limbaj civilizat. Parola trebuie sa o aflati de la providerul de internet. Pe noile modele de routere (HG8247) user este root iar parola admin. Daca a fost modificata manual parola, mai este si varianta de reset a routerului si aducerea acestuia la setarile din fabrica.

buna seara,

eu nu gasesc tot ce imi ttrebuie in router sa pot face portforward.

am facut exact cum ai precizat pas cu pas,,nu imi arata in STATUS --WAN InformaĊ£ii IPv4 nici un ip sau Gateway nu sa schimbat nimic ,am un dvr tvt td si vreau sal conectez la internet ,,,,ip 192.168.1.241 ,,,port http 80 ,,,server port 6036

Raspuns Daca nu va descurcati cu indicatiile transmise ne puteti contacta la contact@cdnet.ro.

Buna seara!

Doresc sa ma conectez la internet pe un Samsung Galaxy prin wifi, am internet de la Romtelecom, Clicknet. Am urmat acesti pasi, acum ce urmeaza sa fac? Cu ce parola ma pot conecta? Am incercat cu parola de pe spatele modemului si nu functioneaza ! Va rog sa ma ajutati!

Raspuns: Tutorialul de la noi nu are legatura cu cazul Dvs. Daca nu mai cunoasteti parola de wireless a routerului, va recomand sa intrati in router si la sectiunea WLAN (cred ca este in sectiunea Basic de pe coloana din stanga) sa definiti o noua parola. Dupa salvarea acesteia in router, reincercati sa conectati tableta la router wireless cu noua parola.

Nu imi apare sectiunea advanced,doar status si intretinere.

Raspuns: E posibil sa aveti o versiune cu alt firmware. Tot ce am vazut pana acum e cu interfata din tutorial.

Gata am rezolvat parola era admin si pass era scrisa pe spatele la router. Multumesc oricum!.

Nu am schimbat nimic pentru ca doar ce l`am primit, la celalalt modem merg account si pass ( admin-admin) la asta nu merge, adica imi spune ca sunt gresite.

Am si eu o problema.. am primit un Router Huawei HG658
dar cand intru pe ip 192.168.1.1 imi apare sa scriu account si pass, adica admin-admin dar nu merg.Am incercat si cu caps lock si fara.. si 1234 l`am resetat, l`am stins si degeaba nu pot intra in configuratie.Daca sunt alte parole inafara de admin-admin va rog sa imi spuneti .Multumesc!

Raspuns: Daca dupa introducere user si parola obtineti mesajul ca sunt gresite si ati resetat hard routerul, proababil ca aveti setat altceva in loc de admin / admin. Daca dupa introducere user si parola nu se intampla nimic, fie incercati cu un alt browser fie daca folositi Google Chrome intrati la New Incognito window din meniu browser (sau apasati simultan tastele Ctrl Shift N).