Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CD Net Plus. Inchide mesajul

Blog search Blog search

Subscriere Blog Subscriere Blog

Ultimele articole Ultimele articole

Camere IP seria IPC, DVR, DVR hibrid, NVR

Va oferim noutati, tutoriale, sfaturi legate de camerele IP din seria IPC, DVR-uri, DVR-uri hibrid si NVR-uri.

 

Va prezentam in continuare conectarea la DVR, NVR, camere IP sau alte echipamente prin intermediul aplicatiei CMS folosind functia iCloud.

Folosind aceasta tehnica obtineti 2 avantaje importante: nu trebuie sa aveti IP Fix in locatia unde este montat echipamentul de supraveghere si nu trebuie sa faceti port forward in router.

Conectarea in acest mod la echipamentul de supraveghere este foarte simpla si nu necesita conostinte de specialitate in IT.

 

Prin tehnologia Cloud aveti posibilitatea de a accesa atat din reteaua interna (LAN) cat si prin internet a dispozitivelor precum DVR, DVR hibrid, NVR, camere IP care suporta aceasta tehnologie fara a mai efectua setari suplimentare in router (port forward). Pentru accesarea dispozitivului tehnologia cloud foloseste seria aparatului (Serial ID).

 

In cadrul acestui tutorial va prezentam cum va puteti conecta la camera IP seria IPC folosind fie direct un browser (de exemplu Internet Explorer), fie folosind aplicatia gratuita pusa la dispozitie de producator (CMS) pentru sisteme Windows fie de pe un terminal mobil (smartphone).

In tutorialul anterior, Setarea adresei IP si portului pentru camere IP seria IPC v-am prezentat cum se seteaza adresa IP si cum se stabilesc porturile pentru camerele IP din aceasta serie.

Pasul urmator este conectarea la camera IP.

1. Conectarea la retea a camerei IP si alimentarea acesteia

Dupa ce ati scos din ambalajul de protectie camera IP, conectati antena wireless la camera (daca este wireless camera) prin insurubare folosind doar forta mainii (fara scule adiacente si fara a forta). Conectati cu un cablu de retea camera la router si apoi alimentati cu tensiune camera.

atentieFolositi doar alimentatorul original al camerei. Alimentarea camerei la o tensiune mai mare decat cea din specificatiile tehnice va distruge iremediabil camera.