Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CD Net Plus. Inchide mesajul

Comparatie intre FI8904W (Foscam) si M204W (Dericam)

 

Camera IP de la Foscam Electronics model FI8904W este foarte asemanatoare cu modelul M204W livrat de Dericam.

Dupa cum se observa din imaginea de mai jos, camerele au dimensiuni exterioare apropiate, culorile cele mai uzuale fiind silver si coffee.

 

Comparatie intre camarele IP FI8904W si M204W

 

Camerele au protectie la apa si praf, se pot conecta atat pe cablu cat si wireless la router. Partea electronica permite atingerea unor performante asemanatoare, acestea fiind expuse in paginile de prezentare ale fiecarui model (FI8904W - M204W).

O alta diferenta consta in valoarea tensiunii de alimentare, care la Foscam este de 5 volti iar la Dericam de 12 volti.

In imaginile de mai jos, in partea stanga este modelul de la Foscam iar in partea din dreapta cel de la Dericam.

Cutia in care este livrata camera FI8904W este ceva mai mare, avand dimensiunile 243x183x113 fata de 265x140x105 mm pentru Dericam. Camera de la Foscam este ceva mai grea, respectiv are o greutate de 1000 grame fata de 500 grame cat are modelul Dericam, diferenta fiind datorata materialului din care este confectionata carcasa.

 

 

Pachetul este asemanator in cele doua variante si contine pe langa camera, alimentatorul de 5V la Foscam si 12V la Dericam, cablul de retea, antena wireless (modelul standard), dispozitiv de fixare, dibluri de fixare, manual tiparit, CD cu aplicatii si manuale.

 

 

Deoarece camera Dericam are 36 LED-uri infrarosu, permite vederea pe timp de noapte pe distante pana in 25 - 30 metri comparativ cu modelul concurent care dispunde de 24 LED-uri pentru o distanta optima de 15 - 20 metri.
Ambele camere suporta lentile de 3,6 mm si 6 mm ce asigura unghiuri de deschidere de 60 grade, respectiv 42 grade.

 

 

Pe partea din spate este prevazut conectorul pentru antena wireless care este in versiunea standard, adica de 2dB. Pe cablu este mufa RJ45 prin intermediul careia se poate conecta camera la router prin cablu de retea, switch-ul pentru resetarea camerei si mufa jack de alimentare electrica.

 

 

Cele doua modele prezentate anterior sunt compatibile, adica se poate accesa camera Dericam prin intermediul aplicatiei de la Foscam si viceversa.