Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CD Net Plus. Inchide mesajul

Conectarea Wireless a camerei IP Foscam FI8918W, FI8904W, FI8910W

 

Intrati in meniul de administrare, la For Administrator si apoi selectati Wireless LAN Settings. Bifati optiunea Using Wireless LAN.

 
 
 
 
Faceti apoi click pe butonul Scan si camera va identifica echipamentele Wireless in fereastra Wireless Network List. In general camera nu va identifica de la primul Scan echipamentele wireless si de aceea trebuie sa mai faceti o data click pe butonul Scan (la un interval de cateva zeci de secunde).
 
In lista vor apare echipamentele wireless de genul routerelor.
 
Trebuie sa selectati cu un click routerul Dvs. din lista (daca apar mai multe echipamente). Imediat sunt completate automat campurile SSID si Encryption. Dumneavoatra trebuie doar sa completati campul Share Key (cheia de conectare wireless definita in router) si sa verificati SSID, Encryption care trebuie sa fie identice cu cele definite in router.
 
 
 
 
Dupa verificarea datelor, apasati pe butonul Submit pentru finalizarea setarii, iar camera va restarta.
 
Trebuie sa deconectati cablul de retea din spatele camerei in maxim 10 secunde de la apasarea butonului Submit; camera va restarta pe wireless.
 
Daca nu ati avut timp sa deconectati cablul de retea in 10 secunde, lasati camera sa-si faca testul prin miscarile de rotatie. Dupa aceea, doconectati alimentarea camerei, scoatei cablul de retea si realimentati cu curent camera. La restartare camere se va conecta wireless la router.
 
Daca nu ati efectuat anterior operatiunea Setarea unei adrese IP statice pentru camera, pentru a afla adresa IP a camerei folosit aplicatia IP Camera Tool.