Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CD Net Plus. Inchide mesajul

Despre CD Net Plus

SC CD Net Plus SRL este societate infiintata in anul 2002 cu capital integral romanesc.

CD Net Plus - Despre noi 

CD Net Plus - Importator direct Foscam, Apexis, Dericam, Wansview, Qihan

Din 2010 suntem importator in Romania pentru camerele de supraveghere produse de Foscam Electronics, respectiv camere IP wireless.
Foscam - Camere IP
Inca de la inceput am pus accent pe o calitate ireprosabila a serviciului tehnic (suport pentru instalarea si configurarea camerelor) cat si pe mentinerea unui pret de vanzare imbatabil (cel mai redus pret de vanzare din Romania).

Camerele IP Foscam sunt foarte fiabile si sunt certificate CE si FCC.

De la jumatatea anului 2011 suntem importator si distribuitor autorizat Dericam pentru camerele IP Wireless Waterproof care au facilitatea de IR Cut (nu distorsioneaza culorile).

Dericam - Camere IP

Am completat ofera noastra de camere IP cu produsele Apexis Electronics, atentia fiind concentrata aici catre camerele de interior cu Pan si Tilt, wireless si cu filtru IR Cut (nu distorsioneaza culorile).

Camere IP Apexis


Din finalul anului 2010 suntem importator si distribuitor pentru Qihan Technology si Westan Tehnology

Qihan - DVR, camere si sisteme supraveghere video Westan - camere supraveghere, DVR

unele dintre cele mai importante companii din sectorul produselor de securitate din China. Oferta se bazeaza in special pe camere de exterior si de interior de tip waterproof si tip dome, Sony color, cu infrarosu si cu rezolutii intre 420 TLV si 600 TLV. Importam si aparate de tip DVR stand alone.

 

Sunt disponible la vanzare inclusiv camere IP Megapixel, pentru utilizatorii care doresc o calitate superioara a imaginilor captate, importate direct de la firma producatoare Shenzhen Smarteye Digital Electronics.

Shenzhen Smarteye Digital Electronics

Compania are o experienta de peste 10 ani in productia de echipamente de supraveghere video si se situeaza in primele trei dupa numarul de camere IP fabricate. Camerele sunt comercializate sub marca Wansview.