Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CD Net Plus. Inchide mesajul

Blog search Blog search

Subscriere Blog Subscriere Blog

Ultimele articole Ultimele articole

Diverse Foscam

Va prezentam in acest tutorial conectarea la camera Foscam din Internet Explorer si primele configurari (denumire camera, setare ora, wireless, IP).

Foscam a anuntat ca incepand cu data de 31 decembrie 2020 va inchide serviciul DDNS. Echipamentele (camere IP, NVR) nu vor accepta folosirea numelui domeniului dinamic Foscam (DDNS) pentru acces de la distanta incepand cu aceasta data.

Va prezentam in acest articol pasii pentru configurarea wireless a unei camere Foscam folosind metoda QR cod si functia Ezlink 2.0 prin intermediul aplicatiei pentru smartphone Foscam.

Prin acest tip de conectare accesati mai rapid camera Foscam prin internet iar conexiunea este mult mai stabila decat in cazul
conexiunii P2P (prin scanare QR cod).

Daca doriti sa accesati camera IP Foscam de la distanta prin internet  pe baza de IP si port si nu dispuneti de IP static atunci este necesar sa configurati domeniul DDNS oferit gratuit de Foscam urmand acest tutorial. Este valabil pentru camerele care sunt livrate inepand cu anul 2017 fara DDNS instalat in camera.

 

In cadrul acestui tutorial gasiti raspunsuri la intrebari precum: Care este adresa IP a camerei Foscam, Cum setez IP static in camera IP, cum modific portul http din camera Foscam.

Camerele Foscam permit alerte vocale precum "Hello Foscam". Dar uneori acestea pot fi deranjante si e necesara dezactivarea lor.
Foscam a anuntat o noua aplicatie pentru sistemul de operare Windows pentru camerele IP Foscam. Aplicatia este in faza de testare si este indicata in special pentru camerele cu procesor Ambarella (R2, FI9900P, C2, FI9901EP).