Atentie Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre CD Net Plus. Inchide mesajul

Instalarea hard disk-ului (HDD) in DVR si formatarea acestuia

Aparatul DVR hibrid seria HDi_60xxT suporta instalarea unui singur hard disk. Va recomandam sa folositi doar hard disk SATA II sau SATA III cu 5400 rpm sau mai mult. Pentru instalarea hard diskului, va rugam sa parcurgeti instructiunile de mai jos.

1. Instalare HDD

1.1. Desurubati suruburile de fixare din partea din spate si din lateral pentru capacul DVR (in general sunt 2 in lateral si 3 in spate)

Instalare HDD in DVR pas1

 

1.2. Indepartati capacul

Instalare HDD in DVR pas2

 

1.3. Fixati provizoriu HDD-ul in interiorul aparatului DVR folosind cele 4 suruburi de fixare din kit-ul DVR

Instalare HDD in DVR pas3

 

1.4. Conectati cablul de date SATA (este cel de culoare rosie) si cablul de alimentare (cel cu fire colorate) la HDD

Instalare HDD in DVR pas4

 

Instalare HDD in DVR pas5

 

1.5. Fixati definitiv HDD prin strangerea celor 4 suruburi de fixare

Instalare HDD in DVR pas6

 

1.6. Puneti capacul DVR-ului si strangeti suruburile de fixare

Instalare HDD in DVR pas7

 

1.7. Operatiunea a fost incheiata

Instalare HDD in DVR pas8

2. Administrare HDD

Intrati in meniul DVR-ului si urmati acesti pasi: Main Menu - Advanced - HDD Manage

Instalare HDD in DVR pas10

In fereastra de mai sus trebuie sa va apara HDD recent instalat. Din meniul de administrare HDD aveti mai multe optiuni:

Read / Write - setati echipamentul sa poata citi / scrie date
Snapshot - setati HDD ca sa poata salva imagini captate de camere
Read only - setati echipamentul doar sa citeasca date (fara sa si scrie)
Redundant - copieri duble de fisiere cand scrie
Format Disk - format HDD
Partition - partitionare HDD

 

Va recomandam ca dupa instalarea unui HDD in aparatul DVR sa efectuati o formatare a HDD-ului. Operatiunea de formatarea este bine sa fie efectuata dupa ce ati verificat ca ora si data DVR-ului sunt setate corect.

 

 

 Informatii despre HDD sunt disponibile la HDD Info, daca urmati calea: Main Menu - Info - HDD Info.

Instalare HDD in DVR pas11

Comentarii

Buna ziua
Am instalat un kit complet de camere cu dvr fara hdd functioneaza bine tot dar nu citeste hdd care l-am montat ulterior ( hdd nou wd purple 1 tb )
Care ar putea fi problema ?

Raspuns: Avand in vedere ca HDD-ul este dedicat supravegherii video nu ar fi trebuit sa aveti o astfel de problema. Printre cauze: defect DVR sau HDD, probleme alimentare DVR, cabluri DVR - HDD defecte. Va recomand sa testati si cu un alt HDD.
La un DVR ACVIL cum aș putea să-l setez să înregistreze cu câteva secunde înainte de începerea mișcării? Menționez că dacă setez "înregistrare + mișcare" înregistrează tot timpul iar dacă setez doar "mișcare" înregistrarea începe la 16 secunde după ce există mișcare în fața camerei. Ce setare ar trebui să mai fac? Mulțumesc!

Raspuns: Nu cunosc aparatul Dvs. Trebuie sa cautati daca exista setarea pentru prerecord si sa o activati. Altfel problema Dvs se poata datora HDD-ului sau DVR-ului.
Am sincronizat ora la dvr cu server NTP si ceasul merge bine. Va multumesc pt sfat
Bună ziua,am cumpărat un DVR samsung cu 16 canale și nu reușesc sa-l pornesc,la pornire îmi apare pe ecran mesajul:To switch to VGA press freeze-view-return
Nu Răspunde la niciun buton de la telecomanda.Imi puteți spune ce are?Multumesc

Raspuns: Va recomand sa contactati vanzatorul aparatului pentru astfel de cazuri. Va multumesc.
Atunci cand inchid dvr_ul pt o ora sau 6 h ... la pornirea acestuia ora ramane in urma. ( in timp ce sta inchis dvr_ul ceasul sta pe loc. Am schimbat bateria dar in zadar. Care e problema? Va mutumesc.

Raspuns: Daca este legat la internet incercati din setarile de ora sa sincronizati ora cu un server NTP. Altfel incercati o revenire la setarile din fabrica. Altceva nu cred ca puteti face Dvs.
Am un DVR cu 4 camere. i-am montat un hard de 1T WD blue. A mers 2 zile DVR -ul cu ledul de la REC pornit si acum am observat ca ledul Rec era stins. Cand am pornit monitorul am observat ca hardul s-a formatat singur
buna ziua , am si eu o problema cu dvr -ul. merge o perioada de cateva ore si dupa care se stinge ecranul . scot din priza dvr si dupa care i- ar merge cateva ore. este vreo functie de stand by la dvr sau sleepmode?

Raspuns: Pare mai degraba un defect. Incercati prima data sa alimentati DVR-ul de la un alt alimentator, preferabil cu un amperaj mai mare decat cel actual. Mai puteti testa aparatul fara sa conectati la placa de baza HDD-ul. O ultima recomandare: resetati aparatul la setarile din fabrica. Daca nu se rezolva problema trebuie sa contactati vanzatorul pentru o verificare in service.
As dori de unul mai mai mare in GB

Raspuns: Verificati capacitatea maxima suportata de DVR-ul Dvs si alegeti un HDD conform raspunsului anterior.
Ce fel de hard Disk trebuie pentru dvr E-CH 7004X
Recomandări

Raspuns: Va recomand sa consultati documentatia aparatului; de regula producatorii ofera o lista cu HDD recomandate. Altfel puteti testa cu HDD specializate pentru supraveghere video, precum seria Purple de la Western Digital.
Buna ziua !Am un sistem pni ptz800 .cumparat de 2 ani .Hardul face parte din gama celor compatibile . A mers fara probleme pana acum 3 zile. Cand mi a aparut mesajul : hard nedetectat . Am scos hardul sa vad daca windowsul il vede . Este ok .. este vazut. L am formatat ntfs . Ce pot face ? Stima !

Raspuns: Va recomand sa testati DVR-ul / NVR-ul si cu un alt HDD. Altfel verificati cablurile de conectare intre HDD si placa de baza sau alimentarea DVR-ului.
Postare noua